Het Vaigo – 4411 partnership

Sinds 1 januari 2021 hebben de medewerkers van Proximus de volledige vrijheid om hun mobiliteit zelf in te vullen. Proximus was op zoek naar een totaaloplossing waarin zij een flexibel mobiliteitsbeleid konden integreren. Een oplossing waarin maar liefst 10.000 medewerkers eenvoudig hun weg zouden vinden. Daarom besloot Proximus in zee te gaan met mobiliteitsplatform Vaigo. Met een integratie van verschillende mobiliteitsaanbieders, biedt Vaigo de medewerkers de mogelijkheid om tal van mobiliteitsdiensten te koppelen aan hun budget. Via partner en Belgische marktleider van betaald parkeren 4411, kunnen werknemers voortaan naast straat- en garageparkeren ook De Lijn- en NMBS-tickets kopen via de 4411-app.

De medewerker zit in de driving seat

Proximus wil via haar vernieuwd mobiliteitsbeleid het gebruik van duurzame mobiliteitsopties bij haar medewerkers aanmoedigen. De medewerker beheert eenvoudig via het Vaigo mobiliteitsportaal hoe men zich wenst te verplaatsen. Als men ervoor kiest met de wagen te pendelen, betaalt men de benzine, elektriciteit en parkeerkosten via het persoonlijk mobiliteitsbudget. Komt men daarentegen met de fiets in combinatie met de trein, dan komen de fietsvergoeding en de aankoop van het treinticket uit datzelfde budget. De medewerker zit in de driving seat en beslist nu volledig zelf. Dat men hierdoor af en toe in eerste klasse kan reizen, is uiteraard handig meegenomen!

Grootste Belgische parkeerprovider

Waar 4411 zijn oorsprong vond in het sms-parkeren, is de parkeerdienst geëvolueerd tot een multichannel-platform die onder andere ook een gebruiksvriendelijke applicatie aanbiedt die parkeren nog eenvoudiger en efficiënter maakt. Geld besparen door de effectieve parkeertijd te betalen, geen tijd verliezen en volledig contactloos én van op afstand een sessie starten, blijven de grootste voordelen. Met behulp van aanklikbare zones, op kaart gevisualiseerde parkeerautomaten en locatieherkenning, is het starten en stoppen van een sessie kinderspel geworden. De integratie met Vaigo maakt het mogelijk dat elke Proximus-medewerker met 4411 kan parkeren of tickets kan aankopen voor De Lijn & NMBS via hun persoonlijk mobiliteitsbudget. Via de PRO-functionaliteit in de 4411-app, kan elke werknemer zijn kredietlimiet controleren en wordt de factuur naar het bedrijf doorgestuurd waardoor de werknemer zelf niets moet betalen.

Parkeren met 4411 is beschikbaar in 82 Belgische steden en meer dan 106 steden in Nederland. Daarnaast kan men ook ondergronds parkeren via nummerplaatherkenning in alle Belgische Q-Park garages. Voor meer info: https://4411.io/nl-be/diensten/garageparkeren

Even opgesomd

De grote voordelen van het Vaigo mobiliteitsportaal? Hieronder lijsten wij het nog even op:  

  • Ultieme vrijheid: De medewerker zit in the driving seat en beslist zelf over zijn/haar mobiliteit
  • Inspiratie: Ontdekking van nieuwe mobiliteitsdiensten binnen het portaal
  • Persoonlijk budgetbeheer: Aankopen worden meteen aan het correcte budget toegewezen

4411 voordelen:

  • Straat- en garageparkeren integreren in het mobiliteitsbudget
  • Beschikbaar in 82 Belgische steden en 106 Nederlandse steden
  • Contactloos garageparkeren via nummerplaatherkenning
  • Eenvoudig je sessie starten en stoppen van op afstand via klikbare zones en automaten
  • Parking betalen op de minuut
  • Meldingen inschakelen tijdens de lopende en bij het naderen van het einde van de sessie